Bestilling for henting i Oslo eller Ringebu – eller hjemlevering over hele landet!

x

Velkommen til pølsekurs!

Velkommen til pølsekurs! Vi stiller med lam fra Gudbrandsdalen og viser deg hvordan du selv skal partere.

Når 07. mar
Hvor Oslobukta
Til påmelding
Pris kr. 1395 ,- pr.pers
Pølsekurs

Enkle grilltips

Lag to temperatursoner på grillen: én med direkte varme, og én med indirekte varme. Det gir deg mer spillerom når du skal begynne å grille. Bruker du kullgrill kan du lage temperatursoner ved å legge alt av kullet på en side. Bruker du gassgrill skrur du gassblussene på høy temperatur på den ene siden, og helt av på den andre.

Pølsekurs

Slik griller du biff

1. Krydre biffen
Begynn med å smøre salt, pepper eller annet ønsket krydder på kjøttet. Pensle gjerne biffen med litt olje, så unngår du at den setter seg fast i grillristen.

2. La grillen bli varm
Vent til grillen er skikkelig varm før du legger kjøttet på direkte varme. Snu kjøttet når den har fått en fin stekeskorpe

3. Bruk indirekte varme
Flytt deretter biffen til indirekte varme. La den ligge til kjøttet er gjennomvarmet. Tynne skiver av entrecôte eller ytrefilet tar ca. 6-10 minutter. Store stykker, som indrefilet, ytrefilet og mørbrad trenger ca. 20-30 minutter, og bør ligge under lokk.

4. Bruk steketermometer
Griller du store kjøttstykker, kan det være lurt å bruke steketermometer for å ha kontroll på kjøttet. Husk å stikke det inn fra siden, så er du sikker på at du måler temperaturen i midten av biffen.

5. La kjøttet hvile
Kjøttet trenger hvile i ca. 5-10 minutter etter det er ferdig grillet. Da unngår du at væsken siver ut når du skjærer i det, og du får et saftig resultat. Store biffer bør hvile i 10-12 minutter.

Annis Oslobukta

Pølsekurs holdes i vår nye avdeling, Annis Oslobukta. Dronning Eufemiasgate 37.
Husk oppmøte 15min. før tiden.

Om pølsene

Pølsene vi lager på dette kurset er grove pølser som er rå, men vi kommer til å fortelle noen ord om det å røyke pølser, og spedde pølser.

Venteliste

Påmelding

En registrering pr deltaker!

Adresse