For hjemlevering i Oslo og omegn anbefaler vi levering via Amoi.no

Daniel Slakter parterer et helt lam under Fårikålfestivalen i Ringebu

Når 07. okt - 07. okt, 2023
Daniel Slakter med Lam inne fra modningsrommet hos Annis Oslobukta

Daniel Slakter parterer et helt lam under Fårikålfestivalen i Ringebu

Dato: 07. oktober
Tidspunkt: 13:00
Sted: Scenen i gågata, Ringebu
Pris: Gratis
Påmelding: Ingen Påmelding

Bli med oss under Fårikålfestivalen i Ringebu når Daniel Slakter tar scenen klokken 13:00 for å vise oss kunsten å partere et helt lam. Daniel vil demonstrere hvordan man får ut alle delene fra et lam og dele innsikt om bruken av de forskjellige stykningsdelene. Dette er en sjelden mulighet til å lære fra en ekspert i feltet.

Sponset av Fatland: Vi er glade for å kunngjøre at lammet for dette arrangementet er sponset av Fatland, en anerkjent aktør innen kjøttproduksjon. Dette lammet blir hovedpremien i konkurransen «Tvekampen» som vil finne sted senere under festivalen.

Fårikålfestivalen i Ringebu: Dette arrangementet er en del av en spennende dag full av aktiviteter og underholdning. Her er noen høydepunkter fra festivalprogrammet:

  • FRIKAR Danseforestilling GANDR: Få med deg FRIKAR som vil fremføre sin imponerende danseforestilling GANDR i Kaupangerparken klokken 12:00 – en opplevelse du ikke vil gå glipp av.
  • Tvekamp: Konkurransen Tvekampen vil foregå, og høydepunktet blir utdelingen av hovedpremien, lammet sponset av Fatland.
  • Live musikk og helgrilling av lam: Festivalen byr på musikk fra scenen og en spennende helgrilling av lam.
  • NM i saueklipping og ullhåndtering: Ta del i spenningen og følg med på NM i saueklipping og ullhåndtering som foregår i teltet like ved. Annis Spisested holder Fårikålfest i NM-teltet, og det vil være live-musikk fra Hercules.
    Se Facebook-Arrangementet til NM i Saueklipping
  • Servering av Fårikål: Du kan nyte deilige porsjoner med Fårikål hos Annis Spisested og i NM-teltet hele dagen.

Fårikålfestivalen i Ringebu er en unik mulighet til å oppleve kultur, mat og moro. Bli med oss og nyt denne fantastiske dagen med familie og venner!

Har du spørsmål om arrangementet, ikke nøl med å kontakte oss for mer informasjon. Vi ser frem til å ønske deg velkommen under Fårikålfestivalen i Ringebu!

Se Facebook-arrangementet til Fårikålfestivalen for fullt program og mer informasjon

Daniel Slakter parterer et helt lam under Fårikålfestivalen i Ringebu Dato: 07. oktober Tidspunkt: 13:00 Sted: Scenen i gågata, Ringebu Pris: Gratis Bli med oss under Fårikålfestivalen i Ringebu når Daniel Slakter tar scenen klokken 13:00 for å vise oss kunsten å partere et helt lam. Daniel vil demonstrere hvordan man får ut alle delene fra et lam og dele innsikt om bruken av de forskjellige stykningsdelene. Dette er en sjelden mulighet til å lære fra en ekspert i feltet. Sponset av Fatland: Vi er glade for å kunngjøre at lammet for dette arrangementet er sponset av Fatland, en anerkjent aktør innen kjøttproduksjon. Dette lammet blir hovedpremien i konkurransen