For hjemlevering i Oslo og omegn anbefaler vi levering via Amoi.no

Velkommen til Annis Spisested på Ringebu

Kjøkkensjef Lukas og restaurantsjef Cecilie ønsker deg velkommen til Annis Spisested! Hos oss kan du nyte en god lunsj eller middag, enten det er hverdag, fest, eller om du er på reise igjennom Ringebu og Gudbrandsdalen.

Annis Spisested Ringebu restaurant Annis Pølsemakeri

Velkommen til vår restaurant i Ringebu, som ligger vegg i vegg med Annis Pølsemakeri. Vår vintermeny har nå ankommet, og vi vil gjerne presentere noen av våre anbefalte retter:

  • STEKT FLESK 240,–
  • Anbefaling: Opplev vår signaturrett, Stekt Flesk – panstekte skiver av lettsaltet sideflesk, servert med kålstuing og kokte poteter. Er du ekstra glad i flesk, husk å legg til Ekstra Flesk og nyt den herlige kombinasjonen av sprøtt flesk, mørt kjøtt, og deilige smaker. Lokal matglede på sitt beste.
  • BAKT SKREI 325,–
  • Anbefaling: La deg friste av vår Bakt Skrei fra Lofoten, en delikat fiskeopplevelse servert med rosenkål, bacon, selleripuré og Hollandaise saus. En balanse av friskhet og fyldige smaker som vil glede enhver sjømatelsker.
  • GULROTKAKE 95,-
  • Anbefaling: Ikke glem desserten, for en god avslutning kan vår Gulrotkake være et ideelt valg. Med en kremet topping og rosinsaus, gir denne kaken en balanse mellom søt og krydret smak som vil tilfredsstille enhver dessertentusiast.

For en fullstendig oversikt over vårt brede utvalg, kan du se hele menyen nedenfor.

Om oss: Vårt kjøkken tilbyr en variert à la carte-meny som endres etter tilgjengelige råvarer og sesongens smaker. Vi er stolte av å tilby både kjøtt og fisk på menyen og er alltid glade for å tilpasse retter for vegetarianere eller gjester med allergier.

Utmerkelser: I 2019 ble vi hedret som beste spisested langs veien i Norge av Motor-magasinet, og vi har fortsatt å levere førsteklasses matopplevelser siden den gang.

Reservasjoner: Vi tilbyr bordreservasjoner for grupper på opptil 8 personer. Hvis du ønsker et bord for flere gjester eller på kortere varsel, vennligst kontakt oss på e-post spise@polsemakeri.no eller ring oss på tlf 61 28 03 54. Vi er også åpne for leie av hele restauranten for spesielle anledninger.

Meny for Annis Spisested på Ringebu, Vinteren 2024
Meny for Annis Spisested på Ringebu, Vinteren 2024
Sitteplasser for Annis Spisested Ringebu

Åpningstider

Mandag til torsdag: 12:00 – 18:30

Fredag og lørdag: 12:00 – 20:30

Søndag: 14:00 – 18:00

Vi ser frem til å ønske deg velkommen i våre åpningstider for en minneverdig matopplevelse hos oss. Ta gjerne kontakt for reservasjoner eller spesielle arrangementer, så skreddersyr vi ditt besøk etter dine behov.