Siste dag for henting av bestilte julevarer i Oslo og på Ringebu er 15.12
Vi har mer enn nok av alle julevarer, så det er ikke nødvendig med bestilling etter dette.

For bestilling av And, Gås og Kalkun send oss gjerne epost, også for henting etter den 15.12

x

For hjemlevering i Oslo og omegn anbefaler vi levering via Amoi.no

Høstens lam fra Rønn Gård

Hver høst tar Solveig og Pål Egil Rønn med seg resten av familien for å hente ned lammene fra fjellet. I hele sommer har lammene gått å kost seg med lyng, urter, gress og kratt rundt på seteren på Gålåfjellet.

Lammene blir store og fine, god muskulatur og lite fett. Lammene får høy rangering på klassifiseringsskalaen hos slakteriet og stor applaus fra skjærerne hos Annis.

Lam fra Rønn Gård Annis Oslobukta, Daniel Slakter
Lam fra Rønn Gård Annis Oslobukta, Daniel Slakter
Daniel med lam fra Rønn Gård
Lammecarré er en del av ryggen på lammet. Carré er god høstmat sammen med rotgrønnsaker og potet.

Det er ikke noe ukjent at norske lam er i verdensklasse! Men hvorfor?

Naturlig beite i fjellet der de spiser variert kost og får bevege seg mye er nok den fremste grunnen. Sauene vet hvor de finner den beste maten, og går lange avstander i fjellet for å få den gode varierte kosten.

I tillegg kommer den gode jobben med genetikk og avl gjennom lang tid på de beste dyrene som fører til en stall full av de beste dyrene. Her vet vi at Pål Egil bruker mye tid, og det gir gode resultater.

Lammestek med ben fra Rønn Gård
Lammebog av Lam fra Rønn Gård
Lammeskank av Lam fra Rønn Gård