Catering – Kvitfjell, Ringebu og Midt-Gudbrandsdalen

Vi er ditt førstevalg når det kommer til cateringtjenester i Ringebu, Kvitfjell og midt-gudbrandsdalen! Enten du planlegger et intimt selskap, en bedriftsarrangement eller en stor begivenhet, er vi her for å levere deilig mat og førsteklasses service som vil imponere dine gjester.

Vårt dyktige team av erfarne kokker og butikkslaktere jobber sammen for å skape enestående kulinariske opplevelser som passer perfekt til enhver anledning.

Enten du trenger mat til hverdagslige anledninger eller festlige feiringer i Ringebu og Gudbrandsdalen, er vi her for å levere. Vi tilbyr også ulike middags- og grilloppdrag for varierte behov.

Ta kontakt med oss for å skreddersy en unik middag og selskapsopplevelse for deg og dine venner!

Maten kan enten hentes hos oss i Ringebu eller leveres etter avtale.
På Søndager og utenfor butikkens åpningstid kan maten hentes i restauranten.  Utlevering av mat utenfor restaurantens og butikkens åpningstid er etter avtale.

Ferdigmat

Våre gryteretter er selvfølgelig hjemmelaget. Du kan få alt kaldt og varme opp selv, eller du kan hente i butikken vår oppvarmet, klart til servering!
Dette er enkel mat som er lett å servere, og som slår an hos alle i de fleste anledninger.

Vi lager all maten selv fra bunnen, og hemmmeligheten er selvfølgelig råvarene fra Annis!

Gryteretter, Spekematfat og Rømmegrøt

Gryter – pris per person
Stroganoff – 195,-
Viltgryte – 225,-
Gyros gryte – 195,-
Lapskaus – 159,-
Kålsuppe – 159,-
Lammegryte – 195,-
Gulasj – 179,-
Kremet fiskesuppe – 225,- (Med brød og Smør)

Spekemat & rømmegrøt – pris per person
Stort spekematfat – 149,-
Lite spekematfat – 119,-
(Anbefales hvis du skal ha rømmegrøt eller flere retter)
Rømmegrøt – 99,-

Tilbehør – pris per person
Potetsalat – 25,-
Eggerøre – 25,-
Valentinsalat – 30,-
Grønn salat med dressing – 35,-
Brokkolisalat – 30,-
Gresk salat – 30,-
Potetmos – 35,-
Ris – 25,-
Foccacia & aioli – 25,-

 

Snitter – pris per person – 235,-
5 Snitter

Foccacia blings – 95,-

Med pesto, ruccola, ost og spekeskinke

Koltbord

Vi tilbyr koltbord for ulike anledninger. Pris per stk er 375,- med minumum bestilling 10 personer.

Maten blir pent lagt opp og pyntet på fat, her kan du slappe helt av og bare sette frem maten.

Noen av rettene bør kanskje varmes opp i ovn eller kjele, dette er fort gjort og du får hjelpen og instruksjonene du trenger av oss til dette.

Dansk buffet – 375 per person

  • Innbakt Laks
  • Helstekt Ytrefilet
  • Krydderskinke eller Fransk Skinke
  • Små Frikadeller
  • Grønnsaksterte
  • Pastasalat
  • Pestopoteter
  • Brokkolisalat
  • Sesongens salat
  • Spekeskinke

Alternativ 1 – 375,- per person

  • Badsturøkt Reinsdyr
  • Innbakt Laks & Dressing
  • Spekemat & Eggerøre
  • Karbonader & Løk
  • Biff Stroganoff & Ris
  • Roastbiff & Remulade
  • Grønn Salat
  • Valentinsalat
  • Potetsalat
  • Krydderskinke

Alternativ 2 – 375 per person

  • Rakefisk/Røkelaks-Mousse på Rugbrød
  • Innbakt Laks
  • Helstekt Ytrefilet
  • Røkt Lammelår & Appelsinsalat
  • Fransk Skinke
  • Grønn Salat
  • Pestopoteter
  • Brokkolisalat

Utforsk vår varierte tapasmeny!

Vår tapasmeny gir deg en smakfull opplevelse med en rekke delikate retter.
På et godt sammensatt tapasbord kan man ikke gå glipp av klassikere som ferskt focaccia brød, smakfulle oliven, kremet aioli og utvalgte oster. Og selvfølgelig, en spansk omelett som setter prikken over i-en!

Alt blir lagt opp på fat, og noen av rettene bør kanskje varmes i ovn før servering, her hjelper vi deg selvfølgelig med alt du trenger av instruksjoner eller du kan hente ferdig varmet etter avtale.
Du kan velge blant følgende fristelser:

Tapas

Tapasmeny nr 1 – 395,- pr person

  • Lefserull med røkelaks
  • Lammespyd
  • Grønnsakspai
  • Spekemat
  • Langtidsstekt høyrygg med chimichurry
  • Brokkolisalat
  • Pestopoteter
  • Oliven
  • Bakte poteter med ramsløkvinaigrette
  • Et utvalg av Annis egne pølser

Ekstra: Foccacia & Aioli – 420,- pr pers

Tapasmeny nr 2 – 395,- pr person

  • Baconsurrede dadler
  • Spekemat
  • Kyllingspyd med peanøttsaus
  • Ostefat
  • Skagensalat
  • Bakte beter og søtpotet med grønnkål og salatost
  • Ovnsbakte poteter med bravasaus
  • Brokkolisalat
  • Kjøttboller i tomatsaus
  • Foccacia & Aioli
  • Badsturøkt Reinsdyr
Innbakt Laks & Dressing
Spekemat & Eggerøre
Karbonader & Løk
Biff Stroganoff & Ris
Roastbiff & Remulade
Grønn Salat
Valentinsalat
Potetsalat
Krydderskinke

Sesongbasert selskapsmat

Vi er stolte av å presentere våre julematalternativer, perfekte for å skape en autentisk julestemning. Enten du ønsker rakfiskfat, juletallerken, pinnekjøtt-tallerken eller en egen julebuffet, er vi klare til å tilfredsstille dine smaksløker og gi deg en uforglemmelig matopplevelse.

Vårt rakfiskfat inneholder deilig rakfisk fra lokale produsenter, enten lagret eller vellagret for å gi deg den klassiske smaken du elsker. Vår juletallerken serverer tradisjonelle favoritter som saftig ribbe, smakfulle medisterkaker, hjemmelaget surkål og deilige julepølser – alt sammen med saus eller ribbefett for den ekstra gode smaken.

For de som foretrekker pinnekjøtt, kan vi tilby en fantastisk pinnekjøtt-tallerken av vårt eget pinnekjøtt fra Rønn Gård selvfølgelig! Med mørt, smakfullt kjøtt, kålrotstappe og poteter – en ekte juleklassiker som får ganen til å synge av O’jul med din glede!

Hvis du ønsker en mer variert julematopplevelse, er vår julebuffet det perfekte valget. Med et bredt utvalg av tradisjonelle retter som rakfisk, sylte, juleskinke, rakfiskmousse på rugbrød, valentinsalat og mye mer, vil vår julebuffet imponere både deg og dine gjester.

La oss skape en minneverdig julefeiring for deg og din bedrift eller dine kjære.
Ta kontakt med oss for å bestille eller diskutere spesifikke behov. Vi ser frem til å dele julegleden gjennom vår deilige julemat.

Oppdag vår sesongbaserte selskapsmat – en smakfull hyllest til julehøytiden!

Juletallerken – 355,- per person

  • Ribbe
  • Medisterkake
  • Julepølse
  • Hjemmelaget Surkål
  • Saus eller Ribbefett
  • Potet

Rakafisk

  • Rakafisk
  • Potet
  • Lefse
  • Smør
  • Rømme

Julebordmeny – 395 per person (minst 10 personer)

  • Rakafisk m/Løk
  • Sylte m/Sennep
  • Lammerull
  • Ribbe-Surkål-Pølse-Medisterkake
  • Juleskinke
  • Valentinsalat
  • Potet-Lefse-Rømme-Smør

Pinnekjøtt – 499,- per person

  • Pinnekjøtt
  • Morrpølse/Kålpølse
  • Kålrotstappe
  • Potet