For hjemlevering i Oslo og omegn anbefaler vi levering via Amoi.no

Velkommen til Annis Spisested på Ringebu

Kjøkkensjef Lukas og restaurantsjef Cecilie ønsker deg velkommen til Annis Spisested! Hos oss kan du nyte en god lunsj eller middag, enten det er hverdag, fest, eller om du er på reise igjennom Ringebu og Gudbrandsdalen.

Annis Spisested Ringebu restaurant Annis Pølsemakeri

Velkommen til vår restaurant i Ringebu, som ligger vegg i vegg med Annis Pølsemakeri. Vår vintermeny har nå ankommet, og vi vil gjerne presentere noen av våre anbefalte retter:

  • STEKT FLESK 245,–
  • Anbefaling: Opplev vår signaturrett, Stekt Flesk – panstekte skiver av lettsaltet sideflesk, servert med kålstuing og kokte poteter. For en ekstra smaksopplevelse, legg til Ekstra Flesk og nyt den herlige kombinasjonen av sprøtt flesk, mørt kjøtt, og deilige smaker. Lokal tradisjonskost på sitt beste! Husk at du også kan bestille med ekstra flesk.
  • Lammebog 295,–
  • Anbefaling: Prøv vår deilige lammebog fra Rønn Gård! Det er ikke mye som sier høst mer enn lam fra Gålå servert med Rotmos, sjysaus og sennep!
  • Pistasj Creme Brulè 145,-
  • Anbefaling: Avslutt måltidet med en kopp kaffe og vår Creme Brulè med Pistasj! Servert med Multegelè og Pistasjekrokan!

For en fullstendig oversikt over våre gode retter kan du klikke her for å se hele menyen her.

Om oss: Vårt kjøkken tilbyr en variert à la carte-meny som endres etter tilgjengelige råvarer og sesongens smaker. Vi er stolte av å tilby både kjøtt og fisk på menyen og er alltid glade for å tilpasse retter for vegetarianere eller gjester med allergier.

Utmerkelser: I 2019 ble vi hedret som beste spisested langs veien i Norge av Motor-magasinet, og vi har fortsatt å levere førsteklasses matopplevelser siden den gang.

Reservasjoner: Vi tilbyr bordreservasjoner for grupper på opptil 8 personer. Hvis du ønsker et bord for flere gjester eller på kortere varsel, vennligst kontakt oss på e-post spise@polsemakeri.no eller ring oss på tlf 61 28 03 54. Vi er også åpne for leie av hele restauranten for spesielle anledninger.