Vi tar nå ikke imot flere bestillinger i Oslo.

Vi har masse ribbe og pinnekjøtt, og alle andre varer, så bare kom innom oss i
Oslobukta eller Mathallen, så ordner vi det du trenger til jul.

Ønsker du and, gås eller kalkun?
Her er det lite lager, så send oss en e-post for reservasjon:

Mathallen@polsemakeri.no

Oslobukta@polsemakeri.no

Vi sees i butikken!
Ha en riktig god jul!

x

Haggis – Tradisjonell Skotsk Oppskrift med Norske Råvarer

Price range: 289 kr through 430 kr

Tradisjonell skotsk haggis laget med norske råvarer. Tilgjengelig i Annis Oslobukta og Mathallen Oslo.

Varenummer: I/A Kategori: Stikkord: ,

Produktbeskrivelse

Haggis er en klassisk rett fra Skottland, og hos Annis lager vi vår egen versjon med norske råvarer av høy kvalitet. Produsert i Annis Oslobukta, er vår haggis laget etter tradisjonell skotsk oppskrift med en god blanding av lammenyre, lever, hjerte, svinelunge, ister, havre, løk og krydder stappet i en storfetarm. Resultatet er en smakfull og autentisk opplevelse som hedrer tradisjonen, og ikke minst dikteren Robert Burns til Burns night den 25. Januar. Haggisen veier mellom 600 g og 1,2 kg per stykk og er tilgjengelig i Annis Oslobukta og Mathallen Oslo. Tilberedningstips: Haggis er best når den varmes forsiktig opp. Pakk haggisen i folie og legg den i en ildfast form. Sett formen i en ovn på 160 °C og varm den i ca. 1time, avhengig av størrelsen. Alternativt kan den dampes over kokende vann i en stor kjele. Server gjerne haggis med klassiske tilbehør som potetmos og kålrotstappe for en autentisk opplevelse. Legg hele Haggisen på et fat på bordet, og lag et snitt i toppen for en fin servering. Ønsker du bare en rask middag? Innholdet i haggisen kan fylles i en stekepanne og varmes opp raskt i pannen.

Tips

Haggis er best når den varmes forsiktig opp. Pakk haggisen i folie og legg den i en ildfast form. Sett formen i en ovn på 160 °C og varm den i ca. 1time, avhengig av størrelsen. Alternativt kan den dampes over kokende vann i en stor kjele. Server gjerne haggis med klassiske tilbehør som potetmos og kålrotstappe for en autentisk opplevelse. Legg hele Haggisen på et fat på bordet, og lag et snitt i toppen for en fin servering.

Ønsker du bare en rask middag? Innholdet i haggisen kan fylles i en stekepanne og varmes opp raskt i pannen.

Ingredienser

lammenyre, lever, hjerte, svinelunge, ister, havre, løk og krydder