Rik, kraftig og ekte – akkurat slik en kraft skal være
Denne oksekraften fra Salsus er ikke bare en base – det er grunnlaget for mat med dybde og karakter. Kokt på norske margbein, rotgrønnsaker og urter i over 24 timer, er dette en ekte demi-glace med redusert, fyldig smak som gjør susen i enhver saus, gryte eller braisert rett.
Salsus holder til på Kongsvinger og leverer kraft i verdensklasse, brukt av både restauranter og hjemme-kokker som ønsker ekte smak – uten snarveier. Her er det ingen gjærekstrakter eller kunstige tilsetninger – kun naturlige ingredienser.
Bruksområder
Reduser og smak til med rødvin, sjalottløk og smør for en klassisk biffsaus
Bruk i oksegryte eller boeuf bourguignon
Perfekt som base for ragu, sjysaus eller viltsaus
Vend i glasert kjøtt eller bruk som smaksforsterker i supper og risotto
Tips
Produktet holder seg fint i romtemperatur uåpnet i over ett år.
Når du åpner den kan du fryse ned kraften, og bruke når du vil.
Ingredienser
Vann, kraftben, margbein (norsk), løk, gulrot, sellerirot, tomatpuré, hvitløk, laurbærblad, timian, rosmarin, sort pepper. Redusert etter lang koketid til demi-glace konsistens.
Rik, kraftig og ekte – akkurat slik en kraft skal være
Denne oksekraften fra Salsus er ikke bare en base – det er grunnlaget for mat med dybde og karakter. Kokt på norske margbein, rotgrønnsaker og urter i over 24 timer, er dette en ekte demi-glace med redusert, fyldig smak som gjør susen i enhver saus, gryte eller braisert rett.
Salsus holder til på Kongsvinger og leverer kraft i verdensklasse, brukt av både restauranter og hjemme-kokker som ønsker ekte smak – uten snarveier. Her er det ingen gjærekstrakter eller kunstige tilsetninger – kun naturlige ingredienser.
Bruksområder
Reduser og smak til med rødvin, sjalottløk og smør for en klassisk biffsaus
Bruk i oksegryte eller boeuf bourguignon
Perfekt som base for ragu, sjysaus eller viltsaus
Vend i glasert kjøtt eller bruk som smaksforsterker i supper og risotto