Ribbe av ibericogris. Vi har fått skåret et lite parti av Iberico-gris ekslusivt for Annis!
Iberico-gris er de kjente spanske grisene som det lages de beste spekeskinker av, og stykningsdeler som secreto, pluma, carilla osv. Mange Iberico-ribber er veldig feite, men vi har fått plukket ut ribber som er perfekte til juleribben. Flotte marmorerte stykker med størrelsen til en vanlig ribbe. Dette er spansk luksus!
Vi ruter svoren og knekker beina for deg som en selvfølge!
Det er vanlig å beregne 500 gram ribbe per person. Da har du også litt rester som du kan nyte ved en senere anledning.
Tips
Mengdeberegning:
Beregn 350-500 Gram pr person.
Da har du også nok ribbe til julelunsjen dagen etter
Holdbarhet:
Ribbene har minst 1års holdbarhet fryst fra pakkedato i november.
Ferskvare: Produktet er fryst inn i November og har minst ett års holdbarhet.
Kan fryses?
Ja. Bør ikke fryses igjen etter tining.
Ribbe av ibericogris. Vi har fått skåret et lite parti av Iberico-gris ekslusivt for Annis!
Iberico-gris er de kjente spanske grisene som det lages de beste spekeskinker av, og stykningsdeler som secreto, pluma, carilla osv. Mange Iberico-ribber er veldig feite, men vi har fått plukket ut ribber som er perfekte til juleribben. Flotte marmorerte stykker med størrelsen til en vanlig ribbe. Dette er spansk luksus!
Vi ruter svoren og knekker beina for deg som en selvfølge!
Det er vanlig å beregne 500 gram ribbe per person. Da har du også litt rester som du kan nyte ved en senere anledning.