Vi tar nå ikke imot flere bestillinger i Oslo.

Vi har masse ribbe og pinnekjøtt, og alle andre varer, så bare kom innom oss i
Oslobukta eller Mathallen, så ordner vi det du trenger til jul.

Ønsker du and, gås eller kalkun?
Her er det lite lager, så send oss en e-post for reservasjon:

Mathallen@polsemakeri.no

Oslobukta@polsemakeri.no

Vi sees i butikken!
Ha en riktig god jul!

x

Reinsdyr, Stek (surret)

Price range: 659 kr through 1.319 kr

Lårstek av reinsdyr fra Røros Viltslakteri

Varenummer: 8646 Kategori: Stikkord: , ,

Produktbeskrivelse

En av høsten og vinterens flotteste delikatesser. Den dype og rike smaken av norsk reinsdyr gjør dette en ettertraktet delikatesse over hele landet. Reinsdyrsteken er den perfekte søndagsmiddagen

Tips

Mengdeberegning:
250-300g per person som en hovedrett

Holdbarhet:
Se emballasje (minimum 7 dager)
Evt 2 år fryst og 10 dager etter tining

Kan fryses?
Kan fint fryses inntil 2 år

Tilberedning:
Gi reinsdyrsteken fin stekeskorpe rundt hele steken i en varm panne, deretter flytt steken inn i en forvarmet ovn på ca 120 grader til steken har en kjernetemperatur på mellom 55 og 60 grader etter preferanse. Dette kjøttet kan du servere som en klassisk søndagstek, sammen med en deilig sopprisotto eller en litt mer utradisjonell vilt-taco med tytterbærrømme og bærsalsa

Ingredienser

Norsk Reinsdyr