Svin
Porchetta
Porchetta – den klassiske italienske rullesteken, laget av saftig norsk svineribbe med urter, hvitløk og sitronskall. Rå og klar til steking – perfekt både på grillen om sommeren og i ovnen til helgemiddag. Sprø svor, saftig kjøtt og smak av ekte håndverk.
Price range: 524 kr through 1.396 kr
VIS
Secreto Iberico Bellota Grade
Secreto Iberico Bellota Grade fra Castilla y León, Spania.
Secreto er en gjemt skatt som sitter i nakke/skulderregionen på grisen, og Bellota betyr at det er av høyeste kvalitet og er både frittgående og fôret på eikenøtter i minimum 3 måneder.
Price range: 399 kr through 799 kr
VIS
Ribbe av Fjellgris fra Lesja – Norskprodusert Kvalitet fra Hovdan Gård
Ribbe av Fjellgris fra Lesja – norsk juleklassiker med smak av fjell og frihet. Grisene fra Hovdan Gård beiter fritt i Dovrefjell og får 100 % norsk, soyafritt fôr. Resultatet er en saftig, marmorert ribbe med fantastisk smak – ferdig rutet og klar til steking.
Price range: 1.199 kr through 1.949 kr
VIS
Tynnribbe av Frilandsgris fra Sørlandet
Tynnribbe av Frilandsgris fra Sørlandet – norsk ribbe med ekte smak av frihet og terroir. I samarbeid med Jens Eide og lokale bønder får du en saftig, marmorert ribbe fra griser som lever ute store deler av året med naturlig bevegelse og trivsel. Høy dyrevelferd og godt håndverk i perfekt balanse.
Price range: 1.199 kr through 1.949 kr
VIS
Tynnribbe
Kjøttfull og saftig tynnribbe fra norsk svin. Vi får levert ribbe etter våre egne spesifikasjoner på kjøttfylde og kvalitet – hele året. En klassiker til jul, men like god året rundt.
Price range: 249 kr through 1.614 kr
VIS
Svinenakke
Saftig og marmorert svinenakke – perfekt til langtidssteking, grill eller pulled pork.
Price range: 119 kr through 479 kr
VIS
Dansk Kamsteg/Ribbensteg
Dansk kamsteg av fjellgris fra Lesja
Price range: 245 kr through 588 kr
VIS
Tynnribbe, uten ben med svor (Pork Belly)
Tynnribbe, uten ben, med svor
Price range: 149 kr through 598 kr
VIS
Tørrmodnet Ribbe av Sørlandsgris
Tørrmodnet Ribbe av Sørlandsgris – norsk juleklassiker i ny drakt. I samarbeid med Jens Eide tørrmodner vi våre frilandsgriser fra Sørlandet i 14–21 dager. Resultatet er en ribbe med dypere smak, mørere kjøtt og et fettlag som føles lett og balansert – med tydelig terroir fra sørlandsk natur.
Price range: 1.647 kr through 3.294 kr
VIS
Porchetta av frilandsgris
Porchetta av frilandsgris fra Sørlandet – en klassisk italiensk rullestek med norsk vri. Laget av saftig ribbe av frilandsgris, krydret med timian, persille, sitron og pepper. Rå, klar til steking – perfekt som julematen som varer hele veien til romjuls-lunsjen.
Price range: 1.118 kr through 3.354 kr
VIS