Mathallen

Reinsdyr, Stek (surret)
Lårstek av reinsdyr fra Røros Viltslakteri
Price range: 659 kr through 1.319 kr
VIS

Pancetta av Ibericogris – Håndlaget i Oslobukta
Håndlaget pancetta av Ibericogris med Bellota-kvalitet. Tørrsaltet, krydret med pepper, timian, rosmarin og chili, og modnet hos Annis Oslobukta. Perfekt til pasta, spekefat og gryter.
Price range: 299 kr through 1.000 kr
VIS

Ytrefilet med ben – Tørrmodnet, NRF (Norsk)
Tørrmodnet Ytrefilet av NRF. Modnet i vårt eget modningsrom 40 dager.
Price range: 212 kr through 1.058 kr
VIS

Dielam Lårbiffer
Renskårede biffer fra låret – perfekt til raske måltider, enten på grill eller gryter.
Price range: 172 kr through 367 kr
VIS

Pizzabunn fra Scrocchia80
Pizzabunnen fra Scrocchia80 er rett og slett den beste ferdigbunnen vi noen gang har smakt. Den lages fersk i Oslo av noen lidenskapelige italienske pizzabakere, med ekte håndverk, autentiske ingredienser og kjærlighet til tradisjonen.
Price range: 77 kr through 279 kr
VIS

Meater Pro Duo
Meater® Pro Duo – smart, trådløst steketermometer med WiFi og 5 sensorer. Perfekt kjøtt, hver gang.

MeaterBlock – Den Ultimate Trådløse Termometerløsningen
MeaterBlock, den innovative trådløse termometerløsningen som gir deg full kontroll over matlagingen

Big Green Egg XL
Big Green Egg XL!
Her vil du aldri få problemer med for liten plass, og du får den råeste grillen i nabolaget!
Grill, Røyk, bak eller stek pizza på varme fra 80-500°C med den origianle kamadogrillen.

Ytrefilet uten ben – Tørrmodnet, Rubia Gallega (Galicia)
Her har vi noen av de råeste biffene du kan få!
Store eldre dyr fra gresslettene i Galicia.
Price range: 450 kr through 3.598 kr
VIS