Oslobukta

Haggis – Tradisjonell Skotsk Oppskrift med Norske Råvarer
Tradisjonell skotsk haggis laget med norske råvarer. Tilgjengelig i Annis Oslobukta og Mathallen Oslo.
Price range: 230 kr through 430 kr
VIS

Lammebog av Høyfjellslam fra Rønn Gård
Nyt det beste av norsk høyfjellslam med vår lammebog fra Rønn Gård.
Eksklusivt, bærekraftig og perfekt for gode matopplevelser.
Price range: 453 kr through 648 kr
VIS

Ytrefilet – Premium, NRF
Vår premium ytrefilet er mørnet i 4 uker for optimal smak og konsistens. Håndplukket fra voksne NRF-dyr med naturlig marmorering og smøraktig fett – dette er biff for deg som vil ha det aller beste.
Price range: 139 kr through 759 kr
VIS

Juleskinke, røkt & sukkersaltet fra Lesja
Juleskinke rå, røkt, sukkersaltet fra Lesja
Price range: 398 kr through 995 kr
VIS

Rakfisk, filet – Jølster
Den eneste Ville Rakfisken, filet av jølsteraure!
Ca 400Gram filet pr pakke

Grove Medisterkaker
Saftige og grove kjøttkaker laget for hånd på Annis Pølsemakeri Ringebu. Stekt i panne etter våre tradisjonsrike oppskrifter – med norsk storfekjøtt, svinekjøtt og ekte smak av husmannskost.
Det er 20stk pr pakke, ca 1kg.

Porterhouse Steak – Tørrmodnet, NRF (Norsk)
Porterhouse Tørrmodnet
Price range: 749 kr through 1.498 kr
VIS

Lammecarré fersk
Lammefilet med renskårede ben for en ekstra eksklusiv presentasjon.
Price range: 375 kr through 759 kr
VIS

Entrecôte – Txogitxu
Godt marmorerte stykker med kraftig kjøttsmak
Price range: 465 kr through 1.858 kr
VIS

Dansk Kamsteg/Ribbensteg
Dansk kamsteg av fjellgris fra Lesja
Price range: 245 kr through 588 kr
VIS