Oslobukta

Lammebog av Høyfjellslam fra Rønn Gård
Nyt det beste av norsk høyfjellslam med vår lammebog fra Rønn Gård.
Eksklusivt, bærekraftig og perfekt for gode matopplevelser.
Price range: 453 kr through 648 kr
VIS

Ytrefilet – Premium, NRF
Vår premium ytrefilet er mørnet i 4 uker for optimal smak og konsistens. Håndplukket fra voksne NRF-dyr med naturlig marmorering og smøraktig fett – dette er biff for deg som vil ha det aller beste.
Price range: 139 kr through 759 kr
VIS

Juleskinke, røkt & sukkersaltet fra Lesja
Juleskinke rå, røkt, sukkersaltet fra Lesja
Price range: 398 kr through 995 kr
VIS

Entrecôte – Tørrmodnet, Rubia Gallega (Galicia)
Her har vi noen av de råeste biffene du kan få!
Store eldre dyr fra gresslettene i Galicia
Price range: 760 kr through 2.849 kr
VIS

Rakfisk, filet – Jølster
Den eneste Ville Rakfisken, filet av jølsteraure!
Ca 400Gram filet pr pakke

Porterhouse Steak – Tørrmodnet, NRF (Norsk)
Porterhouse Tørrmodnet
Price range: 749 kr through 1.498 kr
VIS

Lammecarré fersk
Lammefilet med renskårede ben for en ekstra eksklusiv presentasjon.
Price range: 375 kr through 759 kr
VIS

Entrecôte – Txogitxu
Godt marmorerte stykker med kraftig kjøttsmak
Price range: 465 kr through 1.858 kr
VIS

Dansk Kamsteg/Ribbensteg
Dansk kamsteg av fjellgris fra Lesja
Price range: 245 kr through 588 kr
VIS