Ringebu
Pinnekjøtt – Rønn Gård, Gålå (Kun lange pinner!)
Hele, lange pinner av pinnekjøtt fra Rønn Gård – laget på tradisjonelt vis og tørket i seks uker. For deg som vil ha de klassiske, udelte ribbesidene. Velg mellom røkt eller urøkt variant.
699 kr
VIS
Glassert skinke av Lesjagris
Hel bit, Skinke glassert med Honning og Sennep
Price range: 269 kr through 449 kr
VIS
Tørrmodnet Ribbe av Fjellgris fra Lesja – Norskprodusert Kvalitet fra Hovdan Gård
Tørrmodnet Ribbe av Fjellgris fra Lesja – norsk juleklassiker med ekstra dybde og karakter. Tørrmodnet i 14–21 dager for perfekt balanse mellom mørhet, aroma og tekstur. Resultatet er en saftig, konsentrert ribbe med smak av fjell, frisk luft og terroir fra Gudbrandsdalen.
Price range: 1.647 kr through 2.745 kr
VIS
Reinsdyr, Stek (surret)
Lårstek av reinsdyr fra Røros Viltslakteri
Price range: 659 kr through 1.319 kr
VIS
Reinsdyr, Indrefilet
Indrefilet av reinsdyr fra Røros Viltslakteri
Price range: 349 kr through 1.039 kr
VIS
Reinsdyr, Skank 2pk
2 stk Skank av reinsdyr fra Røros Viltslakteri
Price range: 360 kr through 720 kr
VIS
Ytrefilet med ben – Tørrmodnet, NRF (Norsk)
Tørrmodnet Ytrefilet av NRF. Modnet i vårt eget modningsrom 40 dager.
Price range: 212 kr through 1.058 kr
VIS
Dielam Lårbiffer
Renskårede biffer fra låret – perfekt til raske måltider, enten på grill eller gryter.
Price range: 172 kr through 367 kr
VIS
Pizzabunn fra Scrocchia80
Pizzabunnen fra Scrocchia80 er rett og slett den beste ferdigbunnen vi noen gang har smakt. Den lages fersk i Oslo av noen lidenskapelige italienske pizzabakere, med ekte håndverk, autentiske ingredienser og kjærlighet til tradisjonen.
Price range: 77 kr through 279 kr
VIS
MeaterBlock – Den Ultimate Trådløse Termometerløsningen
MeaterBlock, den innovative trådløse termometerløsningen som gir deg full kontroll over matlagingen
Big Green Egg XL
Big Green Egg XL!
Her vil du aldri få problemer med for liten plass, og du får den råeste grillen i nabolaget!
Grill, Røyk, bak eller stek pizza på varme fra 80-500°C med den origianle kamadogrillen.
Lutefisk Loin – Skinn- og beinfri norsk delikatesse fra Lofoten
Lutefisk loin av skrei m/skinn, benfri. Perfekt lutet, ikke for fast, ikke for løs. Akkurat slik man ønsker lutefisken.
Dielam Skulder
Smaksrik stykningsdel – perfekt til langtidssteking eller pulled lamb.
Price range: 526 kr through 625 kr
VIS