Mathallen

Ytrefilet – Premium, NRF
Vår premium ytrefilet er mørnet i 4 uker for optimal smak og konsistens. Håndplukket fra voksne NRF-dyr med naturlig marmorering og smøraktig fett – dette er biff for deg som vil ha det aller beste.
Price range: 139 kr through 759 kr
VIS

Juleskinke, røkt & sukkersaltet fra Lesja
Juleskinke rå, røkt, sukkersaltet fra Lesja
Price range: 398 kr through 995 kr
VIS

Entrecôte – Tørrmodnet, Rubia Gallega (Galicia)
Her har vi noen av de råeste biffene du kan få!
Store eldre dyr fra gresslettene i Galicia
Price range: 760 kr through 2.849 kr
VIS

Porterhouse Steak – Tørrmodnet, NRF (Norsk)
Porterhouse Tørrmodnet
Price range: 749 kr through 1.498 kr
VIS

Lammecarré fersk
Lammefilet med renskårede ben for en ekstra eksklusiv presentasjon.
Price range: 375 kr through 759 kr
VIS

Entrecôte – Txogitxu
Godt marmorerte stykker med kraftig kjøttsmak
Price range: 465 kr through 1.858 kr
VIS

Dansk Kamsteg/Ribbensteg
Dansk kamsteg av fjellgris fra Lesja
Price range: 245 kr through 588 kr
VIS

Annis Hjemmelagde Lasagne – Fyldig, Smakfull og Enkel Middag
Lasagnen har en fyldig smak og en lett krydret saus som gir en god dybde uten å bli for sterk. Den er perfekt for både travle dager, og for gode selskaper – enkel å varme opp, og du får en skikkelig god middag uten mye arbeid.

Hamburger med høyrygg og iberico-ribbe
Saftig burger på 185 g laget av høyrygg og iberico sideflesk – uten krydder, kun kjøtt. Pris: 99,- pr stk (kr 535/kg)

Lammestek uten ben marinert med hvitløk og rosmarin
Lammestek uten ben, marinert med hvitløk og rosmarin
Price range: 748 kr through 1.497 kr
VIS

Tynnribbe, uten ben med svor (Pork Belly)
Tynnribbe, uten ben, med svor
Price range: 149 kr through 598 kr
VIS