Mathallen
Frantoio Franci – Villa Magra 0,5l (Olivenolje)
Kraftig olivenolje fra verdenskjente Frantoio Franci Toscana, Italia
Pinnekjøtt – Rønn Gård, Gålå (Kun lange pinner!)
Hele, lange pinner av pinnekjøtt fra Rønn Gård – laget på tradisjonelt vis og tørket i seks uker. For deg som vil ha de klassiske, udelte ribbesidene. Velg mellom røkt eller urøkt variant.
699 kr
VIS
Glassert skinke av Lesjagris
Hel bit, Skinke glassert med Honning og Sennep
Price range: 269 kr through 449 kr
VIS
Reinsdyr, Stek (surret)
Lårstek av reinsdyr fra Røros Viltslakteri
Price range: 659 kr through 1.319 kr
VIS
Reinsdyr, Indrefilet
Indrefilet av reinsdyr fra Røros Viltslakteri
Price range: 349 kr through 1.039 kr
VIS
Côte de Beouf – Tørrmodnet, Rubia Gallega (Galicia)
Her har vi noen av de råeste biffene du kan få!
Store eldre dyr fra gresslettene i Galicia
Price range: 2.039 kr through 4.248 kr
VIS
Pancetta av Ibericogris – Håndlaget i Oslobukta
Håndlaget pancetta av Ibericogris med Bellota-kvalitet. Tørrsaltet, krydret med pepper, timian, rosmarin og chili, og modnet hos Annis Oslobukta. Perfekt til pasta, spekefat og gryter.
Price range: 299 kr through 1.000 kr
VIS
Reinsdyr, Skank 2pk
2 stk Skank av reinsdyr fra Røros Viltslakteri
Price range: 360 kr through 720 kr
VIS
Ytrefilet med ben – Tørrmodnet, NRF (Norsk)
Tørrmodnet Ytrefilet av NRF. Modnet i vårt eget modningsrom 40 dager.
Price range: 212 kr through 1.058 kr
VIS
Oksekraft fra Salsus – Demi-Glace 1L
Oksekraft fra Salsus – ekte demi-glace kokt på bein og grønnsaker i 24 timer. Perfekt base til sauser og gryter. 1 liter. Pris pr. liter: 149 kr.
Dielam Lårbiffer
Renskårede biffer fra låret – perfekt til raske måltider, enten på grill eller gryter.
Price range: 172 kr through 367 kr
VIS
Pizzabunn fra Scrocchia80
Pizzabunnen fra Scrocchia80 er rett og slett den beste ferdigbunnen vi noen gang har smakt. Den lages fersk i Oslo av noen lidenskapelige italienske pizzabakere, med ekte håndverk, autentiske ingredienser og kjærlighet til tradisjonen.
Price range: 77 kr through 279 kr
VIS